Ambitiecoaching

Be powered by ambition!

 


Ambitiecoaching

Zet jezelf in beweging

 

Je loopt al tijden met plannen rond waar je maar niet aan toekomt. Herkenbaar? Dan is ambitiecoaching en -training iets voor jou!

Een nieuw product lanceren, je website vernieuwen, een onderdeel afbouwen, een opleiding volgen, een boek schrijven, juist meer rust pakken of een online programma opzetten; wat je ambitie ook is, maak er nu werk van! Ook jouw doel verdient het om gerealiseerd te worden.

Ga voor succes

Waarmaken. Daar gaat het om bij ambitiecoaching. Laat het niet bij dromen, maar maak plannen, kom tot actie en haal je doel. De coaching en training is daarvoor bedoeld.

Coaching

In één uur coaching maken we samen helder welk doel je wilt stellen. Soms is het nog niet helemaal duidelijk, twijfel je nog tussen verschillende paden die je kan bewandelen. Misschien twijfel je aan je eigen kunnen of zie je andere beren op de weg. Dit nemen we zoveel mogelijk weg in dit uur. Dit uur wordt gepland tijdens de ambitiedagen in januari of in september. (Liever een andere periode? Vraag naar de mogelijkheden.) 

Ambitietraining vrijdagmiddag 18 januari

Na een uur 1 op 1 coaching volgt een groepstraining van 2,5 uur. Op deze vrijdagmiddag ga je samen met andere ondernemers werken aan je plan. Daarnaast is er aandacht voor je kwaliteiten en je valkuilen. Verder maken we dankbaar gebruik van de groep. Hoe meer je geeft (open bent) hoe meer je kan ontvangen. We denken met elkaar mee en we geven elkaar tips om ieders persoonlijke doel te kunnen halen. Wie dat prettig vindt (niet verplicht) kan een maatje zoeken om elkaar te ondersteunen om mijlpalen op weg naar het doel te kunnen delen of zelfs vieren.

Ambitievragenlijst

Alles begint met de uitgebreide vragenlijst die hier gratis is te downloaden. Dit zet jezelf al aan het denken en de antwoorden vervangen een intake. Je krijgt zicht op jouw blokkades, je valkuilen, je kracht en je talenten om je doelen waar te maken. Vergeet vooral niet de vragenlijst in te sturen! Er volgt dan een korte telefonische kennismaking waarin we ook een afspraak maken voor het coachgesprek.

Tijdens de Ambitiedagen in januari en september betaal je voor een uur coaching + een middag training EURO 175,-  (normaal EURO 250,-) 

 

Download de gratis vragenlijst via de downloadknop hiernaast! →

Wanneer je merkt dat je niet efficiënt genoeg werkt en verzuimt in de keuzes die je moet maken is Esther een goede keuze om je doel weer in zicht te krijgen. Een korte sessie kan al voldoende zijn om voor jezelf meer duidelijkheid te krijgen. Er wordt geluisterd en er worden kritische vragen gesteld waardoor er helderheid ontstaat. Vervolgens kun je snel je doel stellen voor je bedrijf en krijg je praktische handvatten. Het doel in een tijdspad uit te zetten geeft een werkzame oplossing.
Ik heb gekozen voor een sessie in de buitenlucht, de prachtige kasteeltuin in Delden. Het buitenzijn tijdens deze sessie gaf mij letterlijk en figuurlijk meer beweging.

Carina Zwaga

Eigenaar, Sugartray Biobased Packaging

Fijn dat Esther mij de tijd heeft gegeven om al brainstormend in concrete stappen mijn ambitie helder te krijgen in een plan.

Esther gaat een confrontatie niet uit de weg en ze weet in een goede sfeer het gesprek aan te gaan.

Laura

Eigenaar, Trainingsbureau

FREE DOWNLOAD Ambitie Vragenlijst

Be powered by ambition!!

Zet nu de eerste stap naar succes en download de gratis vragenlijst met diepgaande vragen die je helpen je ambitie te polijsten.

DOWNLOAD

AMBITIEDAGEN

De ambitiedagen zijn elk jaar in januari en in september. De vakantieperiode van de zomer of rond Kerst is een tijd van bezinning. Het is een tijd waarin je vooruitkijkt en nieuwe plannen smeedt. Ambitiecoaching is juist op deze momenten heel erg zinvol! Daarom geldt er tijdens een periode van twee weken in de nazomer en in het nieuwe jaar een fikse korting (30 procent) op deze sessie en is 1 uur coaching vervangen door een waardevolle groepstraining aan het einde van deze twee weken. 

 

Winter Ambitiedagen 2019: 7 t/m 18 januari.

Ambitietraining: 
18 januari 2019 
14.00 tot 16.30 uur 
Bedrijfscentrum Matrix 
Plesmanweg 9, Almelo