AGENDA

Trainingen, workshops en lezingen

13 maart 
Workshop Pitchen
Een elevator pitch is een korte presentatie waarin je vertelt wat je doet. Een effectieve pitch kan je leren vormgeven. Tijdens de workshop krijg je wat theorie, ga je je eigen pitch vormgeven en ga je oefenen! Je krijgt feedback van mij (Esther) en van de andere deelnemende ondernemers. 

Kosten: 49 euro exclusief btw
Tijd: 13 tot 16 uur 

 

16 april
Ambitietraining

Zet een idee of droom om in een plan! Je gaat naar huis met een stappenplan om je doel te bereiken en je kent de eerste actie die je moet ondernemen. Onderzoek je twijfel en ontdek je krachtbronnen en ook valkuilen. Vind eventueel een maatje en stel concrete hulpvragen in de groep.
Kosten: 180 euro excl. btw (Startversneller klanten kunnen ook tegen inruil van uren meedoen)
Tijd: 13 tot 16 uur

14 mei en 4 juni
Training gespreksvaardigheden (2 dagen) [ook voor personeel
*Leren manipuleren* sterker in conversaties* 

Verlaat nooit meer een gesprek met een rotgevoel. Weet wat je wil, ken jezelf en verpak je boodschap tactvol. Leer manipuleren. ‘Manipuleren moet je willen’, zei ooit een docent tegen mij. En het klopt, het klinkt negatief, maar is het niet. Ik bedoel niet het op een achterbakse manier je zin krijgen, maar in afstemming met de ander zuiver bij je boodschap en bij jezelf blijven en gedaan krijgen wat je wilt.
Te gebruiken voor allerlei (zakelijke)gesprekken: verkoopgesprekken, klantgespreken, gesprekken met personeel, in vergaderingen, op kantoor.
Kosten: 750 euro excl. btw (voor 2 dagen)
Tijd: van 10 tot 16 uur
  

20 maart 
Workshop Free Publicity
Als oud journalist weet ik hoe redacteuren nieuws selecteren en als ondernemer is het niet gemakkelijk om daar tussen te komen. Leer wat je kan doen om jezelf in ‘the picture’ te spelen en om gratis media-aandacht te krijgen. Leer bovendien een goed persbericht te schrijven.

Kosten: 75 euro exclusief btw
Tijd: 13 tot 16 uur